Sådan Cure en kold Helhedsorienteret

July 5

Sådan Cure en kold Helhedsorienteret


Mens teknisk er der ingen kur mod almindelig forkølelse, er der en række holistiske metoder til behandling af symptomerne, styrke immunsystemet, bekæmpe infektion og hjælpe med at helbrede en kold hurtigere, med mindre ubehag. Hvis du føler dine forkølelsessymptomer kommer på, der er en holistisk løsning for dig.

Instruktioner

1 Rens kroppen af toksiner ved det første tegn på symptomer til at hjælpe med at helbrede en forkølelse. Nyd en let kost for en dag, drikke frisk frugtjuice såsom ananas og grapefrugt juice og masser af vand. Den alkalinitet af frugt og den lette fordøjelsen vil give din krop en chance for at frigøre og fjerne giftstoffer, der nedbryder dit immunforsvar.

2 Brug flydende mycellized vitamin A ved begyndelsen af forkølelsessymptomer, idet op til 50.000 IE hver dag i tre til fem dage.

3 Tag 4 eller 5 g C-vitamin hver dag under en kold. Hvis du oplever mavetilfælde eller diarré på grund af at tage C-vitamin, opdele doseringen hele dagen.

4 begynder at tage echinacea ved den første chance for infektion. Echinacea, når det er muligt, bør der tages endnu før du bemærker symptomer, eller så snart du bemærker symptomer. Fordi echinacea kommer i mange former, er det bedst at følge producentens anvisninger vedrørende dosering.

5 Cure en kold, før det begynder ved at tage 4 eller 5 pellets af Oscillococcinum når symptomerne begynder. Start med 4 eller 5 piller hver time og derefter efter tre doser, fortsætte med at tage Oscillococcinum tre gange om dagen.

6 Afbryd Oscillococcinum hvis en kold kommer på stærke uanset holistisk behandling. At hjælpe med at behandle fuld forkølelsessymptomer, alternative mellem Bryonia Alba og Gelsemium sempervirens, idet 4 eller 5 piller hver time og derefter reducere til fire gange dagligt.

TIPS

  • De homøopatiske midler Oscillococcinum, Bryonia Alba og Gelsemium sempervirens og sælges i små hætteglas på størrelse med et rør af læbestift. De fleste løsninger sælges i 30C styrke; men hvis flasken siger noget andet, tjekke med en naturopathic læge.
  • Hvis du er gravid, ammer eller forsøger at blive gravid, skal du ikke tage mere end 5.000 IE vitamin A hver dag.

relaterede artikler